Fitness

Fitness is één van de snelst groeiende activiteiten. Het is een sport waarbij je zeer gericht een doelstelling kan nastreven. Met de krachttoestellen kan op een veilige manier getraind worden om de spierkracht te verbeteren (je spiervezels te verjongen waardoor regeneratie ontstaat) en strakker in het vel te komen (door stofwisseling stijging). Fitness is niet zomaar met gewichten de spieren trainen. We bieden professionele begeleiding voor meer resultaat en meer plezier.

Onze deskundige instructeurs stellen, rekening houdend met je wensen en trainingsdoelen, direct na je aanmelding n.a.v. een persoonlijk intake gesprek een individueel trainingsprogramma op.
Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een fitheidtest of een bodyanalyse (wegen, vetmeting).

In dit programma houden wij rekening met je voorkeuren en eventuele lichamelijke klachten. Uitleg over de apparaten en controle van het juist uitvoeren van de oefeningen vallen natuurlijk ook onder onze begeleiding. Mocht je specifieke sportwensen hebben, Bijvoorbeeld sterkere voetbalbenen, dan kunnen wij hiervoor een aangepast trainingsprogramma samenstellen.